lauantai 3. maaliskuuta 2012

Meikit, ketjut ja vyöt


S: Okei, mistä mä näitä otsikkoja oikein revin?

Ja asiaan. Tarkoituksena oli tulla esittelemään teille uusimmat hankintani kosmetiikan saralla. En todellakaan ole mikään meikkaamisen ekspertti, lähinnä nyt osaan oman naamani pakkeloida sellaiseksi, että uskallan ulkona liikkua ilman että äidit raahaavat pelonsekaiset ja itkevät pikkulapset turvaan tieltäni. Ja välillä tulee kyllä itsekin mokailtua meikin suhteen nolosti. Esimerkiksi tällä hetkellä mua pelottaa hiukan se, että onko mun uusi meikkivoide liian tummaa suhteessa mun muun kropan väriin. Pahinta mitä tiedän, on sellainen ruskea naamari, jonka raja näkyy niin selkeästi, että tekisi mieli mennä ja koittaa repästä se naamari irti. Mutta luotan siihen, että asiantunteva myyjä ei tuominnut mua meikkimokailuun ja että mun kavereilla viimeistään on sitten sen verran pokkaa, että kertovat mulle, jos alan muistuttaa tällaista teinimeikkihelvettiä. Aamen.

Tilasin Indiedaysin ja Yves Rocherin yhteistyökampanjasta bloggarikaimani Sallan kokoaman meikkipaketin, joka sisältää huulikiillon, luomivärin, eyelinerin ja aurikopuuterin. Koko paketin normaali hinta olisi 53,40 mutta kampanjan ajan pakettia saa hintaan 24,90 (postikulut sisältyvät hintaan). Eniten paketissa itseäni kutkuttivat aurinkopuuteri sekä eyeliner, jonka Salla kehui helppokäyttöisimmäksi rajauskynäksi ikinä. Itse olen kanssa sohlaillut erilaisten eyelinerien kanssa koskaan saamatta aikaan edes tyydyttävää jälkeä, mutta nyt päätin että on jälleen aika yrittää opetella tuota rajaamisen jaloa taidetta. Ja pakko sanoa, ettei kaimani turhaan tuotetta kehunut. Kyseessä on oikeasti erittäin helppokäyttöinen kynä, sillä jopa minä sain aikaiseksi siistiä jälkeä. Ja vielä ensimmäisellä yrityksellä ja pienessä kiireessä (matkalla pikkuveljen vanhojentansseihin).


Paketin saapumisen jälkeen aurikopuuteri on myös ollut ahkerassa käytössä. Värisävy on mukavan vaalea, joten näin talvella ja ihon ollessa vaalea ei värisävy pomppaa silmille. Huulikiilto saa plussaa ihanasta tuoksustaan ja pirteästä väristään. Huulikiillon siveltimestä en oikein ole vielä päätynyt ratkaisuun, että rakastanko sitä, vai vihaanko sitä. Kovassa käytössä on kuitenkin. Luomiväriä taas mun tulee käytettyä aika harvoin ja oikeastaan koskaan en jaksa arkimeikissä sitä käyttää. Paketin luomiväri on kuitenkin kivan värinen  ja uskon että kesällä tulee käytettyä tuollaista kultaan taittavaa sävyä enemmänkin. Kaiken kaikkiaan paketista voi todeta, että oli hyvä ostos. Ja että pitänee mennä selailemaan Yves Rochersin sivuja jatkossakin.

Mites te, oletteko tilanneet kolmen bloggaajan kokoamia paketteja tai muuten testailleet joitain näistä tuotteista?

4 kommenttia:

  1. Hei, osaatko sanoa onko tolla eyelinerilla joku tarkempi nimi? Mietin josko sitä vois tilata Yvesiltä ihan yksittäin, sen verran pitkään ollu helppokäyttönen eyeliner hakusessa mullakin! Selailinkin jo vähän noita nettisivuja, voisko se olla toi Couleurs Nature?
    http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=2102/~product_id=36127

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Pienen salapoliisityön jälkeen päädyin siihen tulokseen, että kyseessä on sama tuote. Hassua sinäänsä, että kynän kyljessä ei missään lue tuota Couleurs Nature sanaa, mutta laskusta löytyy kuitenkin lyhenne CN ja sivuilla olevan kuvankin perusteella kyseessä on sama tuote.

      Poista
    2. Iso kiitos tutkimustyöstäsi! :)

      Poista
    3. Eipä mitään, ilo oli olla avuksi :) Toivottavasti saat kynän kotiutettua ja tykästyt tuotteeseen :)

      Poista