perjantai 2. maaliskuuta 2012

Tänään...

S:

...olen nukkunut pitkään. Kömmin sängystä ylös vasta kymmeneltä. Sinäänsä muuten huvittavaa, että vapaalla ollessani (tyyliin kesäloma/joululoma) kymmeneen nukkuminen ei todellakaan ole mitään pitkään nukkumista, mutta näin normaalisti kun kello soittaa yleensä viimeistään puoli seiskalta, kymmeneen nukkuminen tuntuu niin luksukselta!

...totesin että mun niin pitäisi siivoa jääkaappia useammin. Tein taas mahtavia muumioituneita löytöjä. Päällisinpuolin se kukkakaali näytti ihan hyvältä, mut kun sen otti paketista... Voi oksennus! :O

...siivosin kämpän lattiasta kattoon ja pienen aggression vallassa. Urakkaan meni rapiat kaksi ja puoli tuntia Kahden kissan hankkiminen ei välttämättä aikoinaan ollut kovin hyvä idea. Varsinkin jos nää kissat tykkää leikkiä formuloita sun keittiön pöydällä ja eteisen lipastolla ja kiihdytellä menemään kynnet esillä. Kauniita kuvioita jää noihin puisiin pöytälevyihin. Puhumattakaan niistä karvapalloista joita pyörii täällä menemään. Keroinko jo miten eräs päivä kotiin tullessani löysin myös jonkun epämääräisen möntin lattialta ja poimiessani sen käteen tajusin sen olevan kissankakkaa? :D Eli siis hei, jos joku harkitsee lemmikkien hankkimista, harkitse tarkkaan. Kämppäsi ei koskaan tule olemaan enää samanlainen!


...aloitin lukemaan tenttiin joka on tiistaina. Onneksi materiaalia ei oo mitenkään tuhottomasti ja tän pitäisi olla ihan iisibiisi juttu, mut silti hieman pelottaa. Aihe tosiaan ihan niinkin piristävä kuin syömishäiriöt. Tiesittekö muuten että anoreksia on kaikkein tappavin psyykkinen sairaus? Näin piristävissä merkeissä kuluu siis tämä viikonloppu.

...totesin etten todellakaan vaan osaa levittää itseruskettavaa silleen, ettei tulisi rajoja. Mulla on TAAS kauheat "hihajäljet" eli raja tuossa ranteissa, vaikka miten yritin levittää silleen ettei olisi rajaa jäänyt. Ideoita otetaan vastaan, kiitos.


...mietin, miltä murtunut kylkiluu mahtaa tuntua. Olin eilen testaamassa CXWorx tunnin ja vatsalihakset on ihan hurjan kipeät kylkiluiden kohdalta. Sitä vaan, että jos pelkällä vatsalihastreenillä saa itselleen tämmöisen olon aikaiseksi, niin miltä mahtaa tuntua murtuma?

...olen toivonut että toi lumi sulaisi nopeati pois ja saataisiin nopeasti kunnon kevät. Ja kesä. Tule jo!


... ajattelin illalla upota sohvalle tuijottelemaan Voice of Finlandia ja muuta mukavaa. Ellei mystisesti ilmaannu parempia tarjouksia :P

Hauskaa alkavaa viikonloppua kaikille!(Ja pahoittelut epämääräisestä luontokuva kuvituksesta :D)

2 kommenttia:

  1. Nämä luontokuvat on just kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) satuin vaan selailemaan koneelta erään kesän kuvakansiota ja löysin nää kuvat... Tuli niin keväinen ja kesäinen fiilis, että oli pakko jakaa nää. Oma lempparini on noi orvokit ja etenkin toi pikkuinen ötökkä keskellä tuota kuvaa :'D

      Poista