torstai 1. maaliskuuta 2012

Love or not to Love?

S: Laitoin itseni helmikuun alussa shoppailukieltoon ja täytyy oikein onnitella itseäni miten hyvin olen pysynyt ruodussa! Lupaukseeni kuului erillinen pykälä siitä, että en ostele itselleni uusia mekkoja, kun en kerta ole onnistunut vielä vanhojakaan kaikkia käyttämään (tosin nyt kun mietin niin vaatekaapissa ei kyllä tällä hetkellä ole yhtäkään käyttämätöntä mekkoa, sillä myin kaikki pois kirppisellä). Mulla on siis todella paha tapa rakastua kaikenmaailman mekkoihin, jotka eivät siis arkikäytössä tule toimimaan lainkaan. On vähän tyhmää käyttää rahojaan juhlamekkoihin, kun vaatekaapista löytyy ammotavia aukkoja ihan arki- ja perusvaatteiden kohdalta.

Tämän hienon pohjustuksen saattelemana lähestyn teitä seuraavan ongelman kanssa. Maaliskuun 30. päivä vietetään siskoni synttäreitä ja olemme menossa Logomoon seuraamaan Voice of Finlandin tekoa. Ilta sujuu oikein pitkän kaavan kautta, sillä aloitamme illallisella, josta siirrymme kuvauksiin ja itselläni on mielessä myös mahdolliset jatkot Turun yöelämässä. Noh, tälläinen ilta vaatii tietysti kivat vaatteet. Ehkäpä jopa jotain uutta.

Berry
Peach

Ja Tadaa! Salla löysi nettikaupasta IHANAN hameen. Siis eikö olekin ihana? Mekko nimeltä Love löytyy In Love With Fashion online storesta eikä mielestäni ole hinnallakaan pilattu. Parasta tuossa mekossa on mielestäni kuitenkin (aivan ihanan leikkauksen lisäksi) se, erilaisilla asusteilla tuo sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Tuonne Voice of Finlandiin olin suunnitellut laittavani Nellystä tilaamani niittikorkkarit (jalat huutaa jo pelkästä ajatuksesta armoa), sekä luottonahkatakkini, eli veisin asua hiukan rokimpaan suuntaan.

Ongelmana on nyt kuitenkin se, etten osaa päättää kahden värin väliltä. Berry ja Peach ovat kumpikin ihania hempeitä värejä, joiden ainakin kuvittelen sopivan itselleni. Lisäksi musta tuntuu, että noihin nettisivujen väreihin ei oiken ole luottaminen, sillä kun selailee tuota bloggaajien galleriaa tuolta sivuilta, näyttävät kumpikin väri täysin erilaisilta kuin nettisivujen omissa kuvissa... Joten siis APUA rakkaat lukijat, miepiteitä kehiin. Kumpaan väriin itse kallistuisitte vai tuleeko teille mieleen joku kolmas väri, joka näyttäisi totaalisen killeriltä (en voi uskoa et kirjoitin just noin...) mun päälläni?

5 kommenttia:

  1. Luulen, et kumpikin väri sopisi sulle hyvin. Annan ääneni kuitenkin tolla Peachille. Osaisin kuvitella sen nimittäin paremmin niiden niittikorkkareiden ja nahkatakin kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi mielipiteestä. Tietkö, tässä on käynyt tämmönen jännä juttu, että olin ensin aivan myyty tuolle berrylle, mutta mitä enemmän katselen noita kuvia tuossa ylhäällä, niin sitä enemmän alan lämmetä tuolle peachille :) Täytyy kyllä tehdä päätös piakkoin ja pistää mekko tilaukseen, että varmasti myös ehtii ajoissa perille :)

      Poista
  2. Yhdyn emmin kommenttiin, ääneni menee myös paechille ja vieläpä samoin perustein :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *peachille jopa.. :D

      Poista
    2. Kiitos mielipiteestä :) Vahvasti näyttää siltä, että peach nyt (ainakin) menee tilaukseen :)

      Poista