sunnuntai 11. joulukuuta 2011

The Girl with the Dragon Tattoo

S: Lisbet Salander on cool. Siinä naisessa on vaan munaa ja sisua enemmän kuin monissa miehissä yhteensä. Ja en ole ainoa, joka on tätä mieltä, sillä myös vaateketju H&M on ilmeisen innostunut kyseisestä naisesta ja lanseeraa tulevan elokuvan pukusuunnittelijan kanssa yhteistyönä erikoisvaatemalliston. Trish Summervillen suunnittelema Dragon Tattoo mallisto tulee myyntiin 14.12 sekä netissä, että valituissa kaupoissa.

Luin kyseisestä vaatemallistosta jo aikoja sitten netistä ja silloin toivoin sormet ja varpaat ristissä, että mallistossa tulisi olemaan edes yksi laukku, mutta ei! Ainoa laukku joka mallistossa on mukana, on selkäreppu. Mutta en silti ole erityisen pettynyt, sillä mallistoon kuuluu todella mielenkiintoisia ja hauskoja vaatteita, jotka voisin kuvitella myös omaan vaatekaappiini, vaikka pukeutumistyylini ei pääsääntöisesti olekaan niin synkkä kuin malliston esikuvana toimineen Lisbetin. Mitäs tykkäätte esimerkiksi näistä tuotteista?







Oma ehdoton suosikkini koko mallistossa on tuo nahkatakki! Aivan älyttömän upea. Jos en edelleen vannoisi uskollisuutta omalle nahkatakilleni, kotiuttaisin tuollaisen itselleni välittömästi. Nyt kyseinen takki on vähintään "harkitaan" listallani.

Mitkä ovat teidän suosikkinne mallistosta? Entä olisiko toiveita vastaavien mallistojen suhteen, eli kenen pukeutumistyyli inspiroi sinua?

(Kuvat: hm.com)

2 kommenttia:

  1. Munkin suosikki on se nahkatakki. Haluisin myös sen pipo/kauluri/huppu systeemin ja ton alimmassa kuvassa olevan neuletakin harmaana/mustana. Kiva kokoelma kyllä kaiken kaikkiaan! Hyvä, että välillä tulee ihan eri tyylisiä kokoelmia Hennesille! :)

    http://emminsalainenmuistikirja.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Joo, toi huppujuttu on kyllä jännä, itsekin tykkäsin mut epäilen ettei tulisi kauheesti käytettyä, joten jää kyllä hankkimatta. Ja multakin lähtee kyllä isot plussat hennesille siitä, että uskaltavat toteuttaa erinäköisiä kokoelmia!

    -Salla-

    VastaaPoista