tiistai 13. joulukuuta 2011

Panosta vai pihistä?

S: Oon aiheuttanut itselleni taas pakkomielteen, joka tulee käymään kalliiksi mun pankkitilille. Ja kukaan ei varmaankaan ylläty ihan kamalasti, kun kerron että kyseessä ovat korkkarit. Eikä mitkä tahansa korkkarit, vaan Sam Edelmanin (Ei, ei se laulaja, pölöt!) Lorissat. Täyttä rakkautta!

Come to mama! <3

Lorissa

Sam Edelmanin Lorissat

No joo, on varmaan aika itsestää selvää, että mulla ei ihan heti tule olemaan varaa maksaa korkkareista tollasta summaa. Mutta jos eläisin todella säästeliäästi ja kiltisti, niin jonain päivänä olisi. Mutta kuten ehkä jotkut teistä tietävätkin Salla ja kärsivällisyys eivät vaan sovi samaan lauseeseen. Varsinkin kun tarjolla olisi oikotie onneen.

Satuin näet Nellyn sivuja selaillessani löytämään Forget Your Boyfriend nimiset kengät, jotka krhm, aika epäilyttävästi muistuttavat eräitä korkkareita, joita allekirjoittanut kuolailee kuumeisesti. Kyseisellä Nellyn kenkäparilla on luonnollisesti hintaa vain murto-osa siitä, mitä aidolla tuotteella, mutta vahvasti uskon myös, että laadun kanssa on sama juttu. Ja tunnetustihan köyhällä ei ole varaa ostaa huonoa.

Forget Your Boyfriend A.K.A kopiot

Joten. Aitoa tavaraa joskus myöhemmin vai feikkia halpistuotetta heti pian nyt!?

(Kuvat: endless.com, nelly ja google)

4 kommenttia:

  1. sanoisin kuule sallaseni et noi nellyn halpikset on jopa paremman näköiset! ihan sika ihanat. go get them tiger!

    -ee

    VastaaPoista
  2. Muuten ihan hyvä E, mut noi mustat tehonahkaset on loppu jo Nellystä...Lisäksi mitä sieltä asiakaspalautetta luin, niin korko plus toi jalan kulma ovat tehneet kävelyn lähes mahdottomaksi plus sitten on ollut tosi halppisjälkeä, eli esim. näkynyt liimaukset jne. Mulla ei tosiaan jääny Nellystä kauheen hyvä kuva sen pikkumusta episodin jälkeen, joten sen vuoksi hiukan harkitsen enemmänki tätä juttua.... Mut täytyy kattoo jos sorrun silti :D

    -S-

    VastaaPoista
  3. Mullakin on ostoslistalla niittikorkkarit ja olen katsellut juurikin noita Nellyn halppisversioita. Harmittaa vaan kun tuossa mustassa ei oo tarpeeksi pieniä kokoja. :/ Ne sähkönsinisetkin on ihan hienot, mutta kyllä musta on aina vaan niin paljon parempi, varsinkin niittien kanssa :)kerrohan sitten käyttäjäkokemuksista jos sorrut nuo kengät hankkimaan. :)

    VastaaPoista
  4. Mä olin jo sortumassa ostamaan noi Nellyn versiot, mut nyt on mustat loppuneet kokonaan... Ihmiset kirjoittelee siellä palautetta, että koot olisi tosi pieniä, hiukan siis pelottaa että miten mahtaa käydä jos tilaa. Plus et pystyykö noilla koroilla oikeasti kävelemään mihinkään? :D

    Emmi: Munkin mielestä noi mustat on ehdottomasti parhaimman väriset, itse harkitsin myös niitä vaaleita, mutta kun ne ei oo edes nahkajäljitelmät. Mut ehdottomasti kerron juttua, jos kengät jossain vaiheessa hankin :)

    -S-

    VastaaPoista