perjantai 9. joulukuuta 2011

Pikkujoulut

S: Vietettiin työpaikan pikkujouluja edellisenä viikonloppua Turun yöelämässä. Tällaisina hetkinä sitä voi olla erittäin onnellinen siitä, että on päätynyt kyseiseen puljuun töihin, sillä samasta yrityksestä löytyy Ellan lisäksi lauma aivan mahtavia ihmisiä, joiden kanssa on takuuvarmasti kivaa! Ja kivaahan me todella pidettiin.

Ella on tässä niin supersöpö oma itsensä, että oli pakko laittaa tänne, vaikka luulen että se tulee inisemään jotain siitä, että sen naama kiiltää...

Oltiin molemmat Ellan kanssa oltu tosiaan aamu töissä ja kauhealla kiireellä sitten säntäsin töistä kotiin ja suihkuun, ennen kuin Ella pääsi tuntia myöhemmin töistä ja tuli hakemaan mut kotoa. Ellan luona sit laittauduttiin valmiiksi ja suunnattiin taksilla kohti keskustaa ja Galaxia. Juu, luitte oikein. Sitä baaria, mihin meiltä kummaltakaan ei vielä ikä todellisuudessa riitä ja meidän yhteenlaskettu ikäkin on varmaan aika keskiverto käviän luokkaa... Syötiin hyvää jouluruokaa, maisteltiin viinejä ja drinkkejä ja juteltiin loistavien tyyppien kanssa. Jossain vaiheessa iltaa päädyin myös tanssilattialle harjoittelemaan sitä perinteisempää tanssimuotoa. Hyvinhän se alkoi loppua kohden jo sujua, kiitos vaan opettajana toimineelle kollegalle!

Olen kassialma ja selkeästi hieman huolissani miten kameralleni käy vieraissa käsissä...

Illan loppupuolisko vietettiin alakerrassa kuunnellen Poets of the Fallin keikkaa ja täytyy sanoa, että hienoa settiä pojat vetivät. En oo kyseistä bändiä juuri kuunnellut, mitä nyt radiosta näitä hittejä mitä heiltä löytyy, mutta bändi toimi ihan mahtavasti livenä. Suosittelen! Ja ton herkullisen pipopään saa postittaa mulle ihan milloin vaan ;) Melkeen tuli erään työkaverin kanssa hukuttua omiin kuolalammikoihimme, kun vähän läähätettiin tanssilattialla...

Pipopään voi toimittaa allekirjoittaneelle. Noin niinku talvi-iltojen lämmikkeeksi ;)

Päädyttiin jostain mystisestä syystä vielä vaihtamaan baaria, vaikka meno oli ihan hyvä tuolla aikuisten baarissakin. Loppuilta meni joraillessa ja taksijonossa kiukutellen. Joulukuun tuuli hameen alla ei tunnu kivalta! Seuraavana aamuna heräsin siihen, kun kaverin kissat tuijottaa mua jokseenkin kauhuissaan olevina. Ei vissiin kannattaisi mennä nukkumaan meikit naamassa :)



Harmittaa kun tuli taas heiluttua enemmän tuolla kameran toisella puolella niin ei oo kunnon asukuvaa tosta mun mekosta. Se on ihana <3 Rakastuin ihan totaalisesti ja tulee varmasti käytettyä myöhemminkin. Oon tyytyväinen että valkkasin tuon harmaan, enkä sitä mustaa, kun kaupassa olin niin kahden vaiheilla. Vähän vaihtelua sen perus pikkumustan (jota niitäkään ei mun kaapista kauheasti löydy) sijasta. Mites teillä, onko tullut pikkujouluja juhlittua ja jos on niin miten ja missä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti