torstai 29. joulukuuta 2011

Zzz...



S: Kaivoin joulun kunniaksi kaapin perukoilta Viivi&Wagner lakanat, jotka ostin tähän kämppään muuttaessani joskus parisen vuotta sitten, mutta jotka eivät syystä tai toisesta koskaan päässeet käyttöön asti. Nyt kun lakanat pääsivät sänkyyn asti, rakastuin ihan totaalisesti niiden hassunhauskaan printtiin. Ilmeisesti myös muita vaikutuksia, kuin pelkkä rakastuminen lakanoilla on ollut, sillä allekirjoittanut on lomalla ollessaan nukkunut kevyitä 12 tunnin yöunia ja vielä toisinaan 4 tunnin päiväunet kaiken tämän päälle. Vähän väsyttää tämä loppuvuosi ja jatkuva pimeys?



Halusin joulun kunniaksi heittää myös päälle kivat yökkärit. Vaikka sovittelin päälleni jo kaunista kauniimpaa satinista yöpaitaa, totesin että tunnen oloni enemmän omaksi itsekseni rennossa flanellipyjamassa. Aattona kotiin tullessani riemu oli aika katossa (eikö se niin mee että hullulla hauskat huvit, idiootilla ilmaiset??? :)), kun aamulla väkertämät kiharani olivat pysyneet kerrankin koko päivän. Käytinkin loput illasta leikkien kameralla, kun oli vaan niin hauskaa kun olin kuin jostain Seppälän pyjamamainoksesta tipahtanut. Harvoin sitä nyt oikeasti kukaan on hiukset laitettuna ja meikit naamassa pyjama päällä heilumassa... Eli vähän erilaista "asukuvaa" näin rennonlötkeän loppuvuoden kunniaksi! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat kiharat :) Millä teit ne?

    VastaaPoista
  2. Kiitti Riikka :) Mulla on tuo Remingtonin Pearl wand ollut nyt käytössä joku alle vuoden ja oon aivan rakastunut siihen! Millään muulla en oo saanut tehtyä noin siististi ja NOPEASTI itselleni kiharoita.

    VastaaPoista