sunnuntai 18. joulukuuta 2011

"Vaikkei tätä taloa vielä edes hyvällä tahdolla kai taloksi tunnista..."

S: Jouluvalmistelut täydellä teholla käynnissä. Onnistuin ostamaan torstaina kaikki joululahjat. Supertehokas kun olin, meni koko projektiin kolmisen tuntia. Tähän aikaan sisältyi myös runsaasti lahjojen ostelua itselle. Hupshups.

Perjantaina jatkettiin jouluvalmisteluja ja tälläkertaa keittiön puolella. Tarkoitus oli leipoa kavereille lahjaksi piparkakkutalot ja itselle pastejoita ja tähtitorttuja. Ihan helppo homma, kaupasta vaan tarvittavat vermeet ja sitten hommiin. Tähtitortut ja pastejat sujuivat vuosien rutiinilla ilman mitään ongelmia, mutta piparkakkutalojen kohdalla iski pieni paniikki. Itelläni ei siis ollut mitään muotteja, koska äitini on jo vuosia onnistunut rakentamaan perheemme piparkakkutalot tällä tyylillä. Joten hommanhan pitäisi olla mulla geeneissä tai jotain? Hetken tuskailun jälkeen aloin leikkelemään osasia taikinasta ja olin itseeni NIIN tyytyväinen. Ihan helppoa hommaa. Tuotokset uuniin ja kohta päästäisiin kokoamaan ja koristelemaan upeimmat piparkakkutalot ikinä.

Jotain tällaista ajattelin saavani aikaan...
Kuva: Weheartit

Tai jotain tällaista, pientä ja vaatimatonta!
Kuva: weheartit

No, kun osaset palasivat uunista iski paniikin toinen osa. Eihän nää voi millään sopia yhteen? Ajattelin vaan, että ei se mitään, pistetään koristeita reilusti, niin kyllä tästä vielä nättiä jälkeä saadaan aikaiseksi...

Ja lopputulos oli tällainen! :)

Oikeasti... Nää näyttää siltä kun leipurina olisi toiminut joku 4 vuotias hiukan vajaaälyinen tapaus...

Jos piparkakkutalon osasia yhteen liimaillessa alkaa päässä soida Leevien "Vasara ja Nauloja" tietää aika faktaksi, että nyt ei mene hyvin. Siinä kohtaa kun toisen talon katto hajosi käsittelyssäni miljoonaan osaan, totesin että ehkä tämä käsityöihme ostaa kavereilleen kaupasta jotain valmista...No loppujen lopuksi, koska tekemäni pastejat olivat ihan sikahyviä (Hahaha! In your face ihmiset, osaan sittenkin!) saivat kaverit lahjaksi kasapäin niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti