torstai 12. huhtikuuta 2012

Down Under


S: Sain taas jälleen aivan mahtavia lahjoja syntymäpäiväni kunniaksi. Paitsi että visurit lähtivät pois suhteellisen kivuttomasti, olivat läheiseni käärineet paketteihin vaikka mitä kivaa. Erityisesti sydämentykytyksiä aiheutti siskoni paketista paljastunut Aussie shampoo ja hoitoaine sekä aivan ihana vartalovoide. Kosteuttava shampoosarja oli enemmän kuin omiaan, sillä omat kutrini ovat todellakin ottaneet turpiinsa tästä värjäilyprosessista. Pääsisn siis vihdoinkin testailemaan tuota kehuttua tuotesarjaa ja pakko todeta, että ensimmäisen pesukerran perusteella ausseista tulee muutakin hyvää kuin komeita miehiä ihanalla aksentilla! :)

Testasin siis Aussie sarjasta tuota Miracle Moist shampoota ja hoitoainetta. Tähän mennessä olen ollut vannoutunut Tigin Bed Head tyttö ja ironista kyllä, jossainpäin maailmaa seikkailee paketillinen kyseisiä tuotteita kohti tätä osoitetta. En vaan enää tiedä haluanko kyseistä pakettia laisinkaan, sen verran rakastunut olen uusiin hiustuotteisiini!


Ensimmäinen ajatus kun aloin vaahdottaa hiuksiani, oli jotakuinkin että voiko shampoo tuntua nestemäiseltä silkiltä? Ja se tuoksu. Ei liian makea, ei lainkaan imelä, mutta silti jotenkin täydellisen ihana ja tyttömäinen. Hiukset tuntuivat heti ensimmäisen pesun jälkeen pehmeämmiltä eivätkä olleet yhtään niin kuivan pörröiset kuin yleensä, joten odotan varsin luottavaisin mielin sarjan tekevän ihmeitä kuiville kutreilleni pitkässä käytössä.




Muilla kokemusta Aussie sarjan tuotteista? Sen verran kyseisestä tuotteesta ainakin tiedän, että suomessa sitä saa ainakin Sokokselta. Onko tuote tullut vastaan teitä jossain muualla ja tietääkö joku onko mahdollista tilata suomeen jostain halvemmalla?

2 kommenttia:

  1. Ainakin Anttilasta löytyy myös näitä, ja tällä hetkellä oli vieläpä jossain tarjouksessa.. Muistaakseni shampoot/hoitoaineet 10,50 per pullo, muotoilutuotteet oli sit vähän kalliimpia, ehkä 13,50. En oo tietonen mitä tuotteet maksaa muualla, et onko noi nyt sit halpoja vai ei..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos tästä tiedosta! Mä sain aikoinani sellaisen kuvan, että Aussie tuotteita myydään vain todella harvoissa ja valituissa paikoissa, mutta hyvä tietää että löytyy myös muualta kuin Sokokselta :) Ihan samoissa hinnoissa mun mielestäni kylläkin, mutta en nyt ihan varmaksi kyllä sano, kun viimeksi tuotetta itse ostanut ennen joulua siskolle :)

      Poista