perjantai 13. huhtikuuta 2012

May the odds be ever in your favor

S: Onkohan ihan normaalia, että mä ihan hiukan meinasin puklata näppäimistölle kuvotuksesta kirjoittaessani tuota otsikkoa? :) (valoitettakoon niille, jotka eivät lainausta tunnistaneet, niin kyseinen sitaatti on Nälkäpeli trilogiasta tuttu)

Jepjep. Eilen suuntasin illalla leffailemaan hyvässä seurassa. Tarkoituksena oli käydä katsastamassa tosiaan tuo elokuva Nälkäpeli, joka on ainakin omassa tuttavapiirissäni saanut paljon kehuja. Itse en ole kirjoihin (vielä) ehtinyt perehtyä, mutta uskompa, että kesän aikana voisin kyseiset teokset lävitse lukaista, sen verran mielenkiintoiselta vaikuttavat. Ja itsekin tykästyin kyllä leffaan. Voi olla että oli ihan hyvä veto katsoa tuo leffa ennen kuin lukee kirjat, niin ei sitten tule pettymyksiä. Niinkuin yleensä aina tulee, kun aletaan kirjasta tekemään leffaa. Mutta siis ehdottomasti suosittelen katsastamaan kyseisen lefan, jos ette ole vielä pätkää nähneet. Ei ollut mielestäni niin julma ja väkivaltainen kuin etukäteen pelkäsin, sillä oikeastaan kaikki "silpomiset" oli kuvattu sellaisellatyylillä, että mitään ei kunnolla näytetty (mistä tietenkin olin kiitollinen, sillä paikoitellen nytkin nojasin teatterin penkkiin vain saadakseni etäisyyttä valkokankaan tapahtumiin).

Note to self: ensikerralla otat kuvat itsestäsi ENNEN leffaan menoa aka ennen kuin olet vetänyt napaasi litroittain limsaa, kiloittain popparia ja karkkia...

Ulos lähtiessäni päälle heitin pitkästä aikaa ihanan pirtsakat H&M:n farkut ja tasapainona tälle kaikelle pirteydelle ihan perus mustan topin, sekä kesää varten ostamani neuletakin. Mulle tulee aina toisinaan kauhea tarve haalia ihan tuollaisia perusvaatteita kuten tuo neuletakki. Noi on kuitenkin ihan älyttömän käteviä juurikin esim. kesällä kun tuo menee kivasti yhteen toppien ja mekkojenkin kanssa. Jälleen kerran hyvä muistutus siitä, että toimiva vaatekaappi rakentuu tuollaisten perusvaatteiden varaan. Mitä mulla siis ei ole riittävästi. Josta päästäänkin sujuvasti seuraavaan avautumisen aiheeseen...


Mulla on pukeutumisen suhteen tällä hetkellä menossa jonkinmoinen kriisi. Ei oikein jaksaisi panostaa, kun vaatekaapista ei tunnu löytyvän mitään kivaa eikä todellakaan ole varaa ostella mitään uutta. Plus jotenkin vaan löysä olo - niin henkisesti, kuin etenkin myös fyysisesti! :) Pakko päästä liikkumaan taas pian, inhottaa kun ensin liikunta jäi vähemmälle kiireiden takia ja nyt on sitten ollut tota hampaanpoistoa, pääsiäistä ja vaikka ja mitä. Mut ensi viikosta alkaen otan itseäni taas niskasta kiinni, niin liikkumisen kuin myös kouluhommien suhteen. Ja kouluhommista puheen ollen, mulla oli tänään kevään viimeinen luento. Ihan uskomatonta. Ja voitteko kuvitella, mitä todennäköisemmin mulla on enää koko yliopistoaikana yksi tentti edessä. Sitten vaan enää muutama kiva kurssi, gradua ja lopulta syksyllä 2013 harjoittelu, jonka jälkeen mä oon valmis. PELOTTAVAA!

Vielä pitäisi jaksaa nousta tästä koneen edestä ja siivota tää kämppä sekä tiskata tiskit. Illaksi olen lähdössä kaverin luokse ja muuten viikonloppu meneekin oikeastaan töiden merkeissä. Tosin taisin itselleni luvata, että huomenissa viimeistään tartun tuohon tenttikirjaan. Plaah. Onneksi ne lupaa pelkkää vesisadetta viikonlopuksi, niin ei ulkoilukaan haittaa keskittymistäni kasvatustieteen ihmeelliseen maailmaan.

Hauskaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti teillä on huomattavasti vauhdikkaammat suunnitelmat kuin allekirjoittaneella. Mutta yrittäkää ymmärtää, tällaista tää on kun on vanha ja väsynyt ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti