lauantai 21. huhtikuuta 2012

Got a package!

S: Kerroinkin tuossa aikaisemmassa postauksessa, että jossain päin maailmaa kotiani kohti seilaa paketti täynnä Tigin hiustuotteita. Nyt paketti on vihdoin ja viimein saapunut perille, joten on aika esitellä teille tilaamani tuotteet ja kirjoitella kokemuksiani kyseisestä nettikaupasta tilaamisesta.

Tein ensimmäisen tilaukseni Lookfantastic sivustolle noin kuukausi sitten. Päädyin kyseiseen yritykseen, sillä netistä lukemani käyttäjäkokemukset suosivat kyseistä sivustoa enemmän kuin esimerkiksi Feelunique sivustolla tehtyja tilauksia, sillä vaikka molemmat yritykse sijaitsevatkin briteissä, Feeluniquen sijaitsee Kanaalisaarilla ja näin ollen varsinkin isommat tilaukset saattavat jumahtaa tulliin.

Tehdessäni tilausta olin kuin lapsi karkkikaupassa. Ihan oikeasti, miten tyhmä olen ollut jo vuosia, kun olen ostellut hiustuotteita suomesta, vaikka ulkomailta samat tökötit saa puolet halvemmalla, kotiin kuljetettuna ja ilman postimaksua. Lisäksi valinnanvaraa on ja PALJON. Tiesin tarvitsevani ainakin vaurioituneille hiuksille tarkoitetun shampoon ja hoitoaineen sekä lämpösuojan hiuksilleni. Tähän saakka olen käyttänyt Tigin Bed Head sarjan tuotteita värjätyille hiuksille, mutta nyt kun on pään vaalennusprosessi menossa huomaan hiusteni kuivuneen ja haaroittuneen, joten selkeästi tarvitaan tehokkaampaa hoitoa kutreille. Vanha lämpösuojani taas oli päässyt loppumaan ja halusin kokeilla vaihteeksi jotain uutta. Siispä metsästämään.

Päädyin tilaamaan Tigin Bed Head Urban Antidoyrd Resurrection sarjan shampoon ja hoitoaineen. Kyseistä sarjaa löytyi ainakin tilausta tehdessäni isoissa 750ml pulloissa ja settinä, joten mikäs sen kätevämpää. Tigin sivuilta olisin löytänyt vaikka mitä kivoja heräteostoksia, mutta lopulta ainoa heräteostos joka tilaukseen tarttui oli Tigi Bed Head Control Freak serum, jolla olisi tarkoitus saada apua mun pörrötukkaan, silloin kun tahtoisin sitä suoristaa. Lämpösuojan valitseminen ei sitten ollutkaan ihan niin yksinkertaista. Lopulta päädyin lähes arpoen GHD:n Heat Protect spray:hyn, joka ei ainakaan ollut hinnalla pilattu.


Tilauksen tekeminen oli helppoa ja maksu tuotteista lähti tililtäni vasta kun tuotteet olivat menneet lähetykseen. arvioitu tuotteiden saapumisaika oli muutama arkipäivä. Joten sitten odottelemaan. Ja odotella sainkin. Lähipostin työntekijät varmaan pitivät mua jo hulluna, kun kävin kyselemässä sieltäkin, olisiko minulle mahdollisesti saapunut pakettia. Lopulta kuitenkin päädyin lueskelemaan yrityksen sivuja tarkemmin ja siellä kerrottiin, että jos ulkomaille lähetetty paketti ei saavu perille, pitää odottaa että tilauksen lähetyksestä on 20 päivää ja ottaa vasta sitten yhteyttä. Päätin, että jos paketti ei ole luokseni saapunut 20. päivä niin sitten lähden ottamaan yhteyttä yritykseen.


Lopulta paketti kuitenkin saapui alkuviikosta. Ja missä kunnossa. Vielä postilaatikossa lötkötellessään kaikki näytti olevan hyvin. Kun sitten noukkisin paketin kainalooni tajusin sen tuoksuvan hyvältä. Vähän liian hyvältä suhteessa siihen, että paketti oli kuitenkin pakattu muoviin ja sen jälkeen laatikkoon. Pelolla ajattelin jo paketin sisältä löytyvän pelkkää muovin sirpaletta ja shampoota.


Lähempi tutkailu osoitti, että pakettini oli seikkaillut Bahrainissa, jossa postilaitos oli todennut paketin ottaneen osumaa ja sen vuoksi muovittanut sen, jotta loppumatka sujuisi turvallisemmin. Ihmekös tuo jos matka hiukan on kestänyt välillä britannia-suomi, kun välillä ollaan selkeästi käyty katselemassa hiukan maisemia: Bahrain kun ei mun mielestä ole mitenkään kovin loogisesti tuossa matkalla. Noh, muovin poistamisen jälkeen paketin miellyttävä tuoksu vain kasvoi. Paketti ei kuitenkaan ollut mistään kokonaan rikki eikä siitä vuotanut mitään ulos, eli positiivista. Lopulta paketin sisältä löytyi kaikki tilaamani tuotteet ehjänä, mutta kuorrutettuna Tigin shampooseen. Ilmeisesti ainakin shampoopullon korkin välistä oli vuotanut tavaraa ulos. Mietinkin, että voiko tuo johtua lentokoneessa tapahuvasta paineenvaihtelusta, sillä ilmeisesti mitään suurtaa määrää tavaraa ei hukkaan ollut päässyt. Kuitenkin sen verran, että kaikki purkit pääsivät uudessa kodissaan ensimmäiseksi kylpyyn! :)

Varsinkin tuosta mustasta GHD:n pullosta näkee hyvin, että pientä kuorrutetta on matkalla hankittu...

Shampoon ja hoitoaineen sekä lämpösuojan olen jo päässyt kertaalleen testailemaan ja tyytyväinen olen. Vaikka tuolla aikaisemmin hehkutin Aussien tuotteet maasta taivaaseen, ei Tigikään jää huonommaksi. Hiukset olivat ensimmäisen pesun jälkeen todella pehmeät ja silkkiset ja tuoksuivat miellyttävälle. Lämpösuojasta en toki osaa vielä kauheasti sanoa, mutta teki ainakin ensimmäisellä käyttökerralla vaikutuksen muhun: ei tehnyt hiuksista likaisen oloisia, vaan auttoi föönäämisessä eikä jättänyt hiuksiin vahvaa tuoksua. Nähtäväksi jää suojaako tuote myös lämmpöltä ja estää hiusten vaurioitumista niinkuin lupailee.

Koko porukka pesun jälkeen :)

No millaiseen lopputulokseen tulin sitten Lookfantastik nettikaupasta? Todella positiiviseen. Vaikka nyt sainkin odotella pakettia pidempään kuin olin kuvitellut, oli postitus kuitenkin ilmaista. Tuotteet olivat juuri sitä mitä odotinkin ja koko paketille taisi tulla hintaa suunnilleen saman verran, kuin mitä olisin joutunut maksamaan pelkästään tuosta shampoosta ja hoitoaineesta suomessa. Eli siis tiivistetysti: jatkossakin tulen tilailemaan kyseisestä yrityksestä tavaraa ja voin suositella yritystä myös muille!

Ja vielä loppuun kunnianosoitus niille postimiehille, jotka pakettiani ovat käsitelleet ;)

2 kommenttia:

  1. Mulla on toi sama Control Freak ja se alkaa olemaan ihan loppu, pitäisi taas tehdä tilaus jonnekin, ehkä tonne look fantasticille.. Suomen hintoja en ala tigeistä maksamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa miten paljon harmittaa, että heräsin vasta nyt tajuamaan miten paljon kalliimpia noi tuotteet on Suomessa! Ihan uskomatonta, enää en ostele mitään hiusjuttuja kyllä kotimaasta ellei ole ihan pakko. Voisi tehdä vastaavan vertailun meikkien kanssa myös...

      Poista