perjantai 20. huhtikuuta 2012

Onni on...

S:..syödä aamupalaksi mansikoita ja maitorahkaa. Nam <3 (mun vakkari mansikkamyyjä oli palannut Turun torille, tarkoittaako tää sitä että nyt on jo kesä?)



Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. IHANAAA! Vitsi että tekis mieli mansikoita. Onko Turussa jo muka kesä? Tampereella oli tänään lumipyry... Epistä :/

    VastaaPoista
  2. No ei voi kyllä mistään kesästä vielä puhua, melkoisen kylmää täällä on ollut, mutta lunta ei oo enää maassa ollut pitkään aikaan (paitsi yksi aamu satoi jotain loskaa, joka kuitenkin suli samana päivänä jo kokonaan pois) ja yleisesti todella keväistä. En vaan oikein osannut yhdistää mansikoita mihinkään muuhun vuodenaikaan kuin kesään, kevään ensimmäiset mansikat ei kuulostanut yhtään niin hyvältä kuin kesän ensimmäiset ;)

    VastaaPoista
  3. Kesän ensimmäiset mansikat kyllä kuulostaa paremmalle. Tän kesäkuvan vastapainoksi mä voisin laittaa mun blogiin kuvan meidän pihassa kohoavasta jättimäisestä lumivuoresta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, jättimäinen lumivuori kuulostaa aika pahalta. Mun pihastakin sentään sulaa lumet aina tosi hitaasti, kun on päivisn varjon puolella, mut ei tässäkään oo enää yhtään lunta ollut pitkään aikaan. Hassua, kun ei Tampere edes oo mitenkään kaukana Turusta :)

      Poista
  4. Nam! Alkoi tekee mieli mansikoita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon ihan maani myynyt kun oon jo syönyt kaikki eikä mulla ole edes enää pakkasessa mansikoita. Täytyy vierailla torilla taas joku päivä :)

      Poista