maanantai 2. tammikuuta 2012

Matkakuumetta

S: Ihmistä ei ole luotu elämään täällä ikuien pimeyden keskellä. Tämän on oltava joku sairas vitsi. Jos pystyisi lomalla nukkumaan ympäri vuorokauden, kun ulkona on niin pimeää ja masentavaa, voidaan lähteä pohtimaan onko tämmöinen määrä valoa tervettä? Ei ihme että suomalaiset masentuvat helposti. Itse ainakin olen enemmän tai vähemmän siipi maassa aina näin vuodenvaihteen aikoihin. Nyt masennus iski pari päivää vuodenvaihteen jälkeen. Tiedostan vahvemmin kuin koskaan: pois olisi päästävä. Aurinkoon ja lämpimään, kyllä kiitos!

Valitettavasti kahdesta bloggarista se en ole minä "vedän kohta ranteet auki opiskelijakortilla", joka suuntaa etelän lämpöön, vaan Ella. Jos jotain valonpilkahdusta nyt kuitenkin haluaa tähän ikuiseen pimeyteen ja sähkökatkosten keskelle hakea, niin myös itselläni on ulkomaanmatka suunnitteilla ja menossa varaukseen. Mitään varmaa ei ole vielä päätetty, mutta näillä näkymin matkan ajankohta tulee olemaan sen verran tuonnempana, etten lähde vielä hehkuttelemaan. Luultavasti ehdin yhden tai kaksikin ulkomaan visiittiä tehdä ennen kuin tälle kyseiselle matkalle ollaan lähdössä.

Kahlailin läpi joitain lomaotoksia vuosien varrelta. Nautitaan pala aurinkoa nyt näin kuvien kautta :)







Ensimmäiset kuvat Kroatiasta, viimeinen kuva viimekesän Ateenan reissulta.
+40 astetta kuulostaisi nyt just aika kivalta!

2 kommenttia:

  1. Nättejä kuvia. Mullakin on hirvee matkakuume, johon saan onneksi helpotusta heti helmikuun alussa, kun suunnataan häämatkalle Thaimaahan. :) Oon siitä sun kanssa kyllä ehdottomasti samaa mieltä, että tää pimeys ei voi olla hyväksi kellekään. Energia on pahasti kateissa. Toivottavasti tuolla lomareissulla saan ladattua akut täyteen aurinkoenergiaa :)

    VastaaPoista
  2. emmi: Voi vitsit, Thaimaa kuulostaa ihanalta. Fiilisteltiin vähän kyseistä paikkaa yhden mieskokelaan kanssa, mutta samalla kun kosahti orastava parisuhde kaikkosivat matkahaaveet kyseiseen paikkaan. Taisiis ainakin vähäksi aikaa, kyllä mä sinne vielä joskus meen. Ehkä sitten häämatkalle joskus minäkin :)

    Itse oon nyt suuntaamassa jälleen USA:aan ja näillä näkymin Kalifornaan, mutta tosiaan kun matkaa ei ole vielä varattu, niin enempää en viitti hehkutella. Suunnitelmat kuulostavat kyllä NIIN hyviltä.

    Ja lopuksi vielä: pimeys on NIIN pyllystä! Tänään täällä paistoi vähän aurinko ja huomasin oloni heti paremmaksi.

    -Salla-

    VastaaPoista