tiistai 25. lokakuuta 2011

Rakas joulupukki, hammaskeiju/ muu maaginen olio

S: Otsikossa mainitsemani oliot voisivat auttaa seuraavan asian suhteen. Nimittäin. Blogimaailma on jo hyvän aikaa ehtinyt kuohua H&M:n ja Versacen yhteistyön hedelmistä, jotka tulevat myyntiin 17. marraskuuta sekä kauppoihin ympäri maailmaa, että hm.comiin. Kuvia malliston tuotteista on tihkunut nettiin hiljalleen ja itse kävin äskettäin ihastelemassa H&M:n sivuilla kyseistä mallistoa. Virhe. Ja iso sellainen. Mallistossa nimittäin löytyy yksi jos toinenkin juttu, jonka mielelläni ottaisin vaatekaappiani koristamaan.













Sydämeni veivät etenkin malliston punaiset mekot sekä mustat korot. Mallistosta löytyy myös erittäin mielenkiintoisia koruja, huiveja ja laukkuja. Donatella Versacen suunnittelemassa mallistossa hemmotellaan myös miehiä eikä kodin sisustustakaan ole unohdettu. Ainoa miinus, jota tulevan yhteistyön osalta keksin on tuotteiden hinnat. Ne kun eivät ole varsinaisesti opiskelijaystävällisiä. Täytyneekin tyytyä muutamaan laadukkaaseen tuotteeseen ja ihailla loppuja sitten katukuvassa muiden onnekkaiden yllä.

Mallistoon ja tuotteiden hintoihin pääset tutustumaan täällä. Miten on, iskeekö värikkäät vaatteet, mielenkiintoiset leikkaukset ja ylipäätään tämänkaltaiset näyttävät vaatteet? Onko suunnitelmia kotiuttaa malliston vaatteita omaan vaatekaappiinne?

2 kommenttia:

  1. Mäkin oon ihastunut tähän mallistoon, mutta tosiaan hinnat eivät ole kovin sopivia opiskelijan budjetille. Noi punaiset mekot on ihania, mutta mun suosikki on kyllä toi nahkatakki. :)

    http://emminsalainenmuistikirja.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Toi nahkatakki on kyllä ihana, mutta mulla on mun luottonahkis (H&M:n joku halppis, mut ihana silti :)) edelleen niin rakas etten toista ees kaipaa. Tuota punaista "viittahametta" ajattelin metsästellä ihan tosissani :)
    -Salla-

    VastaaPoista