sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Täydellisen löysä viikonloppu




S: Välillä sitä vain tarvitsee jättää kalenterista muutama päivä täysin tyhjäksi ja vain olla ja möllöttää, tekemättä mitään fiksua. Tälle tarkoitukselle pyhitin kuluneen viikonlopun. Perjantaina tentin jälkeen (totaalista lottoamista monivalintatentissä, ei NIIN mennyt läpi!) suuntasin kaupungille ja puoli vahingossa käytin iltapäivän ostoksilla ollen. Illemmalla suunnattiin siskon kanssa syömään. Oltiin niin laiskoja, että skipattiin kokonaan leffa, johon oltiin suunniteltu menevämme. Karkkikauppaan eksyttiin silti. Röhröh. Illalla oli hyvä nukahtaa oman mahan viereen.

Lauantaina ajattelin olla reipas ja nauttia syksyisestä säästä. Suunnittelin jo vähän lähteväni hieman patikoimaan, mutta loppujen lopuksi laiskuus vei voiton. Ja True Blood. Olen muutamassa viikossa onnistunut kahlaamaan läpi lähes kolme tuotantokautta. Koukussa, minäkö? Mut siis hei, mikä voisi olla viihdyttävämpää kuin ruotsia puhuva vampyyri? En edes sortunut lähtemään baariin, vaikka seuraksi pyydettiinkin. Ja toisaalta, tuskin olisin mahtunut ovesta edes sisään ahdettuani itseeni kilokaupalla irtokarkkia. Nam.

Sunnuntaina vietin laatuaikaa perheen parissa. Ei, en tarkoita tällä sitä lauantai-sunnuntai välisenä yönä siskolta tullutta puhelua "voitko tulla hakemaan meidät baarista?" jonka seurauksena päädyin ajelemaan Turun katuja silmät ristissä, tukka pystyssä ja yökkärit päällä (hei vaivauduin mä sentään heittämään hupparin sen ylisuuren t-paidan päälle siltä varalta että poliisit pysäyttää). Kierreltiin sunnuntaina äidin ja isän kanssa kirpputoreja ja käytiin myös hakemassa mulle ulkokukkia tohon terassille. Kirppiksiltä ei tarttunut mukaan muuta kuin muutama kirja. Parit kivat kengät näin, mutta koska hinnat eivät mielestäni olleet kovin kirppismäisiä jäivät kengät hyllyyn. Ilta menikin sitten pihalla mullassa möyrien ja terassikalusteita öljyten. Mullassa olkapäitä myöden rypeäminen oli terapeuttista,mutta ärsyttää kun se tavara pakkautuu kynsien alle. Oon niin neiti.

Rakentelin terassin ovelle kukka-asetelman kellokanervasta, hopealangasta ja marjakanervasta.
Nätti tuli, vaikka itse sanonkin :)

Kattelen tässä samalla olkapään yli kun kissanpentu Stella tekee tuttavuutta kynttilöiden kanssa. Näen niin silmissäni kun toi kissa syttyy tuleen. Toistaiseksi se kuitenkin on tyytynyt kyykkimään mangustimaisesti ton kynttilälyhdyn reunamilla. Toivoa vielä siis on, että voin kissoista huolimatta polttaa kynttilöitä sisälläkin. Jei!

Syksyssä ehkä parasta - kynttilät!

Seuraavaksi kutsuu suihku, sohva ja irtokarkit (tai siis se säälittävä liru mitä siellä pussin pohjalla on jäljellä enään...). Täytyy todeta, että tää löysäily on antanut mulle ihan uutta energiaa tulevaan viikkoon. Pitänee yrittää varata kalenterista tyhjiä viikonloppuja hieman useammin.


Toivottavasti teidänkin viikonloppunne on ollut mukava ja rentouttava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti