maanantai 24. lokakuuta 2011

Sul on vastassa kaksi meitä; minä ja mun pää







S: Silloin kun aloitettiin Ellan kanssa tätä blogia, meni kauan ennen kuin kumpikaan kirjoitti tänne yhtään mitään. Ekana postauksena olisi ollut niin helppo laittaa itsestään tänne esittely, mutta kumpikin meistä sanattomasti vältteli tekemästä näin tai siltä musta ainakin tuntuu näin jälkeenpäin. Nyt kuitenkin koin, että olisi korkea aika kertoa itsestäni jotain muutakin kuin nimi ja se, mitä musta tuolla sivupalkissa lukee Ellan kirjoittamana.

1. Nimi: Salla
2. Ikä: 23
3. Asuinpaikka: Turku/lähiseutu
4. Silmien ja hiusten väri: tumman ruskeat vaaleilla raidoilla, silmät siniset
5. Harrastukset: blogin lisäksi liikunta(?), lukeminen, satunnainen hevostelu
6. Lempiväri: Vihreä ja sininen
7. Idoli: Jenni Vartiainen
8. Lempiruoka ja -juoma: Spagetti ja appelsiinimehu
9. Hauskin kouluaine: Psyka, bilsa ja äikkä
10. Lempikirja(t): Monia, monia, MONIA. MM: P.S. Rakastan sinua, Bridget Jonesit, Taru Sormusten Herrasta, Vauvanpitävä (plus muut Giffinin kirjat), Hyvät bileet, Lainakengissä...
11. Suosikkiartisti(t): Jenni Vartiainen, Chisu, Apulanta, Tähkä ja Elonkerjuu (silloin joskus...), Anna Puu, jne.
12. Parhaat elokuvat ja TV-sarjat: 500 days with Summer, Mouling Rouge, Slummien miljonääri, Inception (nää nyt tuli ekana mieleen, maailma on täynnä loistavia leffoja!) ja telkkarin puolelta Gilmoren tytöt, Greyn Anatomia, Pasila, True Blood, Vampyyripäiväkirjat, Gossip Girl
13. Lemmikit: Kaksi kissaa, Stella ja Saku
14. Paras jäätelömaku: B&J half baked
15. Parasta minussa: Huumorintaju, loppumaton sarkasmi, ystävyyteni (kun sen kerran ansaitsee, sitä ei helpolla menetä)
16. Minusta tulee isona: Psykologi (plus tietty rikas, kaunis ja ison vaatekaapin, eikun vaatehuoneen omistava :))
17. Terveiset: Oon niin huiman onnellinen ja inspiroitunut jokaisesta vierailijasta täällä blogissa ja toivon että me voidaan antaa teille takaisin samanlaista intoa ja iloa kuin te annatte meille! Kommentoikaa paljon ja usein niin kuljen hymy huulilla joka päivä! :)

Siinä nyt hieman jotain kosketuspintaa siihen, mikä olen naisiani. Tulevaisuudessa varmasti tehdään vastaavia postauksia ja kattavampia sellaisia. Toivon myös, että musta saa edes jonkinlaisen kuvan muittenkin postauksien perusteella. Ja muistakaa, että aina saa myös kysyä jos jokin jää kaivelemaan mieltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti