perjantai 14. lokakuuta 2011

Räpsyti räpsyti

S: Ripsien pidentäminen on tällä hetkellä varmaankin yhtä suuri muoti-ilmiö kuin rakennekynnet olivat muutama vuosi sitten. Itse en koskaan ole rakennekynsiin sortunut, ihan jo siitäkin syystä, että töissä niitä en voisi pitää, mutta muutama kuukausi sitten tuli ensimmäistä kertaa laitettua ripsipidennykset.

Sain siskoltani keväällä synttärilahjaksi lahjakortin kosmetologille. En kevään kiireiden vuoksi ehtinyt lahjakorttia hyödyntää ihonpuhdistukseen ennen kesän aurinkokylpyjä, niinkuin alkujaan olin suunnitellut, joten päätin tutustua kauneushoitolan muihin palveluihin. Yllätyksekseni kyseinen kauneushoitola tarjosi ripsien istutusta tuntitaksalla. Hinta oli mielestäni melkoisen halpa, 50 euroa tunnilta. Kyselin onnistuisiko ripsien teko todellakin tunnissa ja kuulema onnistuu ihan helposti. Näin ollen päätin käyttää lahjakorttini pidempiin ripsiin. Ja heti ekan kerran jälkeen olin totaalisen koukussa!

Mielestäni omat ripseni ovat aina olleet tosi hennot ja lyhyet, mutta ripsiä minulle laittanut ihminen totesi ripsieni olevan luonnostaan pitkät. Ekalla kerralla mulle laitettiin 10 millin ripset, jotka kuulema eivät olleet kovin paljoa omaa ripseäni pidemmät. Sanoinkin, että suurin pelkoni ripsien suhteen olisi se, että alkaisin näyttää Johanna Tukiaiselta. Pelkoni oli turhaa, sillä lopputulos oli todella luonnollinen, mutta silti näyttävä. Itselleni tuli vähän sellainen bambi olo: teki mieli räpsytellä silmiään peilin edessä ja näyttää tosi söpöltä 24/7 :)

Kuvassa omat ripset ilman meikkiä ja pidennyksiä

Tätä kuvaa katsellessa eka kysymys, joka tulee mieleen on: niin mitkä ripset?!? :)

Pidennyksillä. Kuvassa 11 mm pidennykset

Pidennyksillä, ilman meikkiä. Hukan harittaa ripset tässä...

11 mm pidennykset

Otettuani ripsipidennykset en ole ripsiväriin koskenut lainkaan. Ensinnäkin siksi, että pelkään etten saisi ripsiä puhdistettua kuitenkaan kunnolla ja toiseksi, koska se on turhaa: ripset näyttävät hyvältä jo ilmankin väriä. Pelkkä ripsien läpikäyminen harjalla kerran tai pari päivässä riittää loistavasti huolloksi. Toki olen myös tietoinen, että pidennykset kuluttavat omaa ripseäni melkoisesti ja kun viimeisestä ripsihuollosta on kulunut kuukausi tai enemmän, eivät ripset näytä kovinkaan hyviltä. Ripset kuitenkin kasvavat ja tippuvat pois normaalisti muutenkin, joten en ole asiasta kovinkaan huolissani.

Aiheeseen liittyen olet ajatellut tehdä "tutkivaa journalismia" ja kokeilla erilaisia ripsien pidentämiseen ja tuuheuttamiseen liittyviä niksejä joita netissä suositellaan, ja raportoida teille aiheesta ja mahdollisesti saaduista tuloksista. Tämä tapahtuu siis aikanaan (sitten kun olen kyllästynyt seisoskelemaan peilin edessä räpsyttelemässä bambi-silmilläni ;))

Mitä mieltä olette ripsipidennyksitä ja millaisia kokemuksia teillä on aiheeseen liittyen? Entä oletteko kokeilleet markkinoilla olevia erilaisia ripsien pidennysaineita?


Ps: Allekirjoittanut laittoi itsensä hetkelliseen shoppailukieltoon, sillä tuli perjantain kunniaksi tyhjennettyä muutama vaateliike sekä oma pankkitili. Hups. Lisää ostoksista myöhemmin :)

2 kommenttia:

  1. Uusia blogeja kurkkimassa. Luin sivupalkista teidän esittelyt. Ihanaa lukea mitä juttuja olette toisistanne kirjoittaneet. :)

    VastaaPoista
  2. Moikka ja tervetuloa lukemaan meidän blogia! :) Tosiaan, aivan alussa vasta ollaan, Ellakaan ei vielä ole kunnolla ehtinyt mukaan kirjoittelemaan, mutta tästä tämä lähtee. Hitaasti mutta varmasti!

    Omalta osaltani voin kommentoida tuota toistemme esittelyä sen verran, että Ellan kuvaus musta osuu naulan kantaan. Ja Ellan kuvauksessa taas tarkoitin jokaista kirjoittamaani sanaa. Tekstit on tosiaan kirjoitettu omilla tahoillamme ja sitten liitetty tänne. Saatiinpahan ainakin sanottua just eikä melkeen mitä toisistamme ajatellaan :)

    -Salla-

    VastaaPoista