lauantai 4. helmikuuta 2012

Eskapismia


S: Kun sisällä on melkeen yhtä kylmä kuin ulkona, kun ihmissuhteet (lue: miehet) ovat perseestä, kun tekisi vaan mieli jäädä peittokasan alle ja nukkua koko päivä, on vain yksi asia, joka voi pelastaa päivän: pukeutua viittaan ja viipottaa rakkaan kaverin sohvalle parantamaan maailmaa.

Takkatuli, kynttilöitä, herkkuja ja loistavaa seuraa. Parasta!


Vietin perjantaita adoptoituna ystäväni Hennan hellässä huomassa ihmetellen maailman menoa, syöden kaikkia erilaisia herkkuja ja tuijotellen Voice of Finlandia (en oo vieläkään onnistunut päättämään onko Elastinen ja Tähkä enemmän limaisia vai ihania?). Herkkujen joukosta pomppasi uusi makuelämys, jota on pakko päästä herkuttelemaan lisää, nimittäin kuivatut mansikat. Oi nomnom! Vaikka en heti ekaa mollukkaa syödessäni tajunnutkaan mitä suuhuni laitan, niin olin ihan totaalisen myyty. Mahtavia herkkuja ja takuuvarmasti myös terveellisempää kuin se normaali teollinen moska, jota tulee naamaan lapattua. Suosittelen kokeilemaan.

Ehehi, en ole raskaana, vaikka mahaani kannattelenkin. Taisin vaan ennakoida ähkyä, joka kaikesta tosta herkuttelusta seurasi :)

Okei, joku ilmeisesti tappo mun koiranpennun, koska ilme on aika "iloinen" jokaisessa kuvassa...

Pakkasta paettiin siis hyvän seuran, herkkujen, takkatulen ja kynttilöiden avulla. Illan asuna toimi syksyllä ostamani viitta sekä äitini kutomat "makkarasukat", jotka estivät pakkasta tehokkaasti tunkeutumasta luihin ja ytimiin saakka. Ja pakko todeta, että koko ilta oli erittäin onnistunut eikä kylmyydestä ollut tietoakaan, kun palasin iltamyöhällä omaan kotiini. Loppujen lopuksi, aika onnistunut päivä!

2 kommenttia:

  1. Jep, oikeen kunnon mässäilyt :D Kotiin kävellessä oli kyllä melkeen sellanen olo että olisi raskaana :D

    -Salla-

    VastaaPoista