perjantai 3. helmikuuta 2012

Päivien viemää

S: Hellurei. Päivät on taas sujahtaneet ohitse sellaista vauhtia, ettei mitään rajaa ja samalla myös tammikuusta päästiin eroon. Monesti on ollut sellainen olo, että "hei tästä pitää päästä kirjoittamaan blogiin!", mutta jotenkaan ei vaan ole ehtinyt. Mikä sinällään on aika uskomatonta, kun eihän tässä mulla ole meneillään sen enempää kuin normaalistikaan, eli koulua, töitä ja sitä omaa elämääkin jonkun verran.

Tällaisessa asussa tuli tällä kertaa heiluttua:
Paita - H&M
Housut: Cubus
Kaulahuivi: Gina Tricot
Laukku: Paul's Boutique


Miksi näyttää siltä, että mulla olisi tuolla alla musta toppi, vaikka ei oo?!?

Otettiin Ellan kanssa irtiotto arjesta ja Turusta ja suunnattiin keskiviikkona Helsinkiin. Voitin Indiedaysin arvonnassa kaksi lippua Vuosaari- elokuvan ennakkonäytökseen ja vaikka kieltämättä trailerin perusteella suhtauduin elokuvaan aikamoisen epäilyn kera, oli mahtavaa päästä hiukan reissuun. Käytiin syömässä ja pyörimässä Foorumilla ja Ella teki jonkinmoisia shoppailulöytöjä. Itse järkytyin pankkitilini kutistuneesta saldosta sen verran, että lupauduin olemaan ostelematta mitään vaatteita tai muuta "turhaa" koko helmikuun ajan... Syksyllä olisi kuitenkin tarkoitus lähteä reissuun, joten pankkitilin saldoa pitäisi hiukan kasvatella ennen sitä. Katsotaan miten hyvin lupaus pitää :)




Itse leffasta voin sanoa sen verran, että suosittelen ehdottomasti katsastamaan kyseisen pätkän. Mielestäni paras suomalainen leffa jota olen nähnyt pitkiin aikoihin. Ei todellakaan mikään hyvän mielen elokuva, vaan enemmänkin sellainen ajatuksia herättävä. Itse olin ainakin tippa linssissä useammankin kerran ja jopa vielä parisen päivää myöhemmin leffaa miettiessäni. Ja ajatuksia elokuva todellakin herätti. Ja paljon. Ehkä sitten vain kolahti itselleni erityisen hyvin juuri tähän elämäntilanteeseen ja näihin tämänhetkisiin fiiliksiin, mutta mikäs sitten sen parempaa.

Reissu oli kaikenkaikkiaan todella onnistunut ja jopa VR toimi moitteettomasti. Ei edes onnistuttu eksymään Helsingissä kertaakaan (mitä väliä, vaikka pyörittiinkin alle kahden kilometrin säteellä...), joten jokseenkin legendaarinen tapaus. Kiitos Ellalle maailman parhaasta seurasta.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kaulahuivi! Muutenkin kivan raikas asu kun on niin paljon valkoista. Ja ihania herkkuja olette syöneet :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihan Gina Tricotin huivihan tuo on ja heiluu mulla kaulassa lähes joka päivä. Lämmin ja niin käytännöllinen :) Ja joo, herkkuja oli todellakin, mutta kaikista herkuin jäi kuvaamatta: syötiin jälkiruuaksi ihan tajuttoman hyvää juustokakkua, nomnom <3

      -Salla-

      Poista