keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Suklaata ulkoisesti nautittuna


S:Päätin esitellä teille aivan mahtavan tuotesarjan, joka on ajan kuluessa noussut yhdeksi ehdottomaksi lempparikseni. Kyseessä on Dermosilin Primo sarjan suklaantuoksuiset tuotteet, joiden jokaisen tuoksu on aivan syötävän ihana!


Tutustuin kyseiseen sarjaan siskoni välityksellä, kun hän hankki minulle lahjaksi sarjaan kuuluvan vartalovoin. Rakastuin vartalovoihin aivan totaalisesti ja seuraavana syntymäpäivänä paketista löytyikin settiä täydentävät kuorintavoide sekä suikugeeli.


Vartalovoiteessa parasta on sen tuoksu ja koostumus. Itselleni tuoksusta tulee mieleen suklaakeksit, eikä niinkään tumma suklaa, mutta paljonko väliä, herkullista joka tapauksessa! Koostumus on melko paksu, joten kovassa kiireessä tuotetta ei kannata alkaa levittää, mutta toisaalta paksu koostumus takaa mielestäni myös hyvän kosteutuksen. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan kyseistä tuotetta, vaikkei sillä aivan kaikkein kuivuneinta ihoa pystykään perusteellisesti kosteuttamaan (mainittakoon tässä vaiheessa, että itse kärsin TODELLA kuivasta ihosta syksystä talveen, joten joillekkin "normaaleille" ihotyypeille tämä voide riittää varmasti hyvin).

Suihkugeeli ja kuorintavoide ovat myös pieni pala taivasta.Tuoksu tuo mieleeni suklaavanukkaan. Ja joo, tiedän kuulostavani kahjolta, mutta näiden tuoksu on vain jotain sellaista mikä pitää kokea, sillä voin lähes vannoa että jokainen assosioi nämä tuoksut johonkin suklaaherkkuun. Tuotteet ovat riittoisia ja tekevät ihosta kivan pehmeän eivätkä kuluta ihoa liikaa. Olen käyttänyt tuota kuorintavoidetta ennen kuin levitän itseruskettavaa ja hyvin on mielestäni hoitanut hommansa kyseinen tuote: ei ole jäänyt kuivia ruskeita läikkiä iholle.



Kuten jo mainitsin, kuuluvat nämä suklaiset ihanuudet Dermosilin tuotevalikoimaan. Itselleni kyseinen yritys ei ollut ennen näitä tuotteita kovinkaan tuttu: mielsin yrityksen (ironista kyllä) lähinnä tuoksuttomien ja allergeenivapaiden tuotteiden myyjäksi. Kuvittelin myös, että yksityishenkilö ei pysty tuotteita tilaamaan muuta kuin tuotekonsultin kautta, mutta ainakin nykyään tilaus on mahdollista tehdä myös Dermosilin nettisivujen kautta.

Mites te lukijat, onko teillä kokemuksia Dermosilin tuotteista ja jos on, niin mitkä ovat teidän lempparituotteenne?

4 kommenttia:

  1. Oon tutustunu just näihin kyseisiin tuotteisiin itsekin.. En jostain syystä pidä tosta kuorintavoiteesta, mut erityisesti sit taas tykkään tosta suihkugeelistä ja just tuoksunsa takia tietysti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorintavoide ei ole mulla mitenkään kovinkaan aktiivisessa käytössä, käytän sitä oikeastaan vaan tekosyynä pitkittää kylpyhetkeä tai silloin kun tiedän jaksavani levittää itseruskettavaa iholle suihkun jälkeen. Itse olen kyllä tykännyt, mutta toisaalta mulla ei ole myöskään kauheasti kokemusta muista vastaavista tuotteista :)

      Tää suklaantuoksuinen sarja on mielestäni aivan ihana, mutta tiedän että löytyy myös ainakin vanilijan tuoksuisena kyseistä sarjaa. Itse en kyllä koskaan taida loikata pois tästä suklaasta, nytkin täällä tuoksutellaan tätä ihanuutta :)

      -S-

      Poista
  2. eipä oo kokemusta, mutta hyvältä kuullostaa! ja suklaa, mmmm:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan jos jossain vaiheessa on mahdollisuus :) Tiedän että Body Shoppiin on tullut myös nyt myyntiin joku suklaavoide, mutta sitä en ole päässyt testailemaan. Täytyy varmaan mennä tekemään vertailuja jossain vaiheessa :)

      -S-

      Poista