perjantai 20. tammikuuta 2012

Kassialma


S: Pahoittelut postausten puuttumisesta. Mulla on ollut aika kiirettä koulun puolesta ja vapaa-aikakin on ollut ihmeellisen ohjelmoitua, joten kirjoittelu on jäänyt, vaikka juttua olisikin riittänyt. Musta on mm. ehtinyt tulla viimeisen vikon aikana neljännen kerran täti. Taas saatiin perheeseen suloinen pieni tyttö. Ihanaa!

Tiistaina kävi hassusti ja ajelin koululle aivan turhaan. Luentoa jolle olin menossa, oli siirretty jo aikoja sitten myöhemmäksi, mutta itse en tätä ollut huomannut. Päätin siis lähteä ostoksille. Kipaisin jälleen Manhatanin kirppikselle katselemaan löytyisikö jotain kivaa. Ja löytyihän sieltä. Friis & Companyn vaalea laukku. Hintaakin oli vain 8 euroa!

Okei, en yleensä lämpene tällaisille logolaukuille kauheasti, mutta joku tässä laukussa vain kolahti. Kunto oli mielestäni varsin hyvä, muutamia tahroja laukusta kyllä löytyi, mutta ei juurikaan muita iän mukanaan tuomia jälkiä. Laukku on myös passelin kokoinen, sinne saa kätevästi koulupäivänä tarvitsemani tavarat ja toisaalta myös ulos lähtiessä sinne saa mahtumaan kameran, meikit ja muut tarvittavat jutut helposti. Kaiken lisäksi laukku sopii hyvin yhteen talvitakkini värin kanssa, joten pakkohan tuo laukku oli tuolta pelastaa olalle keikkumaan.


Kotona sitten hiukan tutkailin, että mitä tuollaisella laukulla on normaalisti hintaa (suoraan sanoen ei ollut mitään hajua entuudestaan). Uutena tämän laukun hinta olisi hiukan yli 60 euroa, joten mielestäni tein kyllä aikamoisen löydön. Mikä sinäänsä on hassua, koska mähän en löydä kirppiksiltä koskaan mitään! :)


Ostosreissulta tarttui mukaan myös muutama muu kiva juttu, joita esittelen myöhemmin. Nyt pitää palata jälleen koulujuttujen äärelle.


Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiva löytyö :> Pitäs itsekin pitkästä aikaa raahautua kirpparille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin tyytyväinen että olen vihdoinkin alkanut löytämään kirppiksiltä tavaraa, kun yleensä ne on mun mielestä olleet täynnä silkkaa roskaa, mutta nyt on kyllä tullut paljon vastaan kivoja juttuja :) Suosittelen menemään kahlailemaan läpi. Käytkö itse Turussa jossain muissa kirppiksissä kuin Manhattanilla tai länsikeskuksessa? Sisäpiiritiedot kivoista paikoista otetaan vastaan :)

      -Salla-

      Poista