keskiviikko 25. tammikuuta 2012

maailmanmatkaaja

e: terve terve, kyllä täällä edelleen elossa ollaan! kirjoitusinspis on taas ollut ihan totaalisen kateissa, tää talvi masentaa niin! ja hukkasin mun toisen nahkahanskankin tänään :(

nyt on taas pitkästä aikaa kiva kirjoitella tänne. paljon on tapahtunut tässä mun muutaman kuukauden hiljaiselon aikana, kivoja ja vähemmän kivoja asioita. miljoonien vuosien takaa en jaksa alkaa päivittämään mut mun pikku ulkomaamatkastani voisin vähän jotain kertoa! kävin nimittäin tuossa alkuvuodesta hiukan afrikan maaperällä, egyptin hurghadasta. alkuperäisiin suunnitelmiinhan kuului joskus thaimaa mut opiskelijatyttöjen tajuttua budjettinsa rajallisuuden, päätettiin kohde vaihtaa huomattavasti edukkaampaan. mitään kulttuuripläjäystä ei saatu (siis mitään näitä perus pyramideja ja sillai) mut lämpöä ja aurinkoa riitti ja sehän meillä pointtina olikin. kyllähän me tietysti vähän snorklailtiin, mönkkäröitiin aavikolla ja ratsastettiin kamelilla, jotka eivät nekään hullumpia ajanviettotapoja olleet :)

mul on aika huonosti kuvia omassa kamerassa kun en ihan joka paikkaan tuota järkkäriä uskaltanu raahaa, joten tää on vaan ensimakua! jahka saan matkakumppanini kuvat ni sieltä voi löytyä vielä jotain muutakin kivaa!

mutta siihen asti:

 angelina jolie puhuu arabiaa!

 en tiedä mitä pama on mieltä tän julkasusta mut ei kerrota sille! se sai tarjoilijalta rakkauskirjeen :D

 siivoojapoika taiteli meille joka päivä jotain noista pyyheliinoista.










miks noi näyttää noin huonolaatusilta? vai sirittääkö mun silmät vaan? vika saattaa olla myös kestohiprakasa ollessaa kuvaajassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti