lauantai 7. tammikuuta 2012

Parasta lauantai-illan viihdettä!


S: Olen tässä taas jonkinaikaa kahlaillut läpi sellaista hämmennystä vastakkaiseen sukupuoleen, että kun löysin aihetta runsaalla huumorilla ruotivan blogin, koukutuin välittömästi. Teoria Mulkuista on täydellisen pistävä, osuva, hauska, sarkastinen ja vaikka mitä loistavia adjektiiveja. Fb- kaverini ovat luultavasti enemmän kuin hämmentyneitä, kun tämän neidin joka toinen linkitys on suoraan tästä blogista.

Erityisesti allekirjoittanutta lämmitti tämänpäiväisen Mulkkuhaukan postauksen pohdiskeleva sävy siitä, onko vika ehkä sittenkin hänen nirsoudessaan miesten suhteen ja miten tässä oikeastaan edes kehtaa puhua viennin puutteesta tai miehissä olevista vioista. Samaistuin tähän fiilikseen aivan 100-0. Bloggaaja päättää kuitenkin tekstinsä toteamalla "Oikein mainiosti kehtaa, kukaan mies ei ole vielä ollut lähimainkaan tarpeeksi hyvä." Ja taas näppäimistön tällä puolella hurrattiin Mulkkuhaukan loistavalle oivalluskyvylle! :)


Mulkkuhaukka, kuka sitten ikinä oletkin, jatka samaa rataa!

(kuva: weheartit.com)

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi toi blogi on ihan mahtava. Mäkin jäin koukkuun!! :D

    VastaaPoista
  2. Emmi: Eikö ookkin! Jotenkin vaan niin oivaltava ja hauska ja yksinkertaisesti vaan loistava! :)

    -Salla-

    VastaaPoista
  3. Todellakin loistava. Luin kerralla kaikki postaukset läpi ja koko ajan odottelen kuumeisesti uusia tekstejä. :) Kiitos vaan vinkistä! :)

    VastaaPoista
  4. Emmi: Eipä kestä. Itsekin löysin kyseisen blogin toisen bloggarin suosituksesta :)

    -S-

    VastaaPoista