lauantai 21. tammikuuta 2012

Unohda sun poikaystäväs

S: Kirjoittelin jo aikaisemmin ongelmastani erään kengäparin suhteen. Päädyin kuitenkin pitkän pohdinnan jälkeen siihen, että tilaan Nellyltä edullisemman version tuosta kenkämallista. Kyseessä on siis Nellyn Forget Your Boyfriend korkokengät, jotka ovat hyvin samanlaiset kuin Sam Edelmanin Lorissat. Kenkien tilaamisessa ongelmaksi muodostui kuitenkin nopeasti kenkien suuri kysyntä. Mustat tekonahkaiset kengät myytiin aina hyvin nopealla tahdilla loppuun tai sitten haluamaani kokoa ei ollut saatavilla. Olin jo luovuttamassa, mutta jatkoin kuitenkin Nellyn sivujen selailemista pienen toivonkipinän kanssa.


Muutama viikko sitten tärppäsi. Kenkiä oli tullut myyntiin jälleen kaikissa väreissä ja kokojakin löytyi. Kaiken lisäksi 10 euron alennuskoodi Nellylle oli viimeistä päivää voimassa, joten ei tarvinnut montaa sekuntia miettiä tilauksen tekemistä. Ja sitten vain odottelemaan jännityksellä postia. Hiukan etukäteen olin huolissani koon sopivuudesta, sillä Nellyn sivuilla asiasta oli hyvin ristiriitaista palautetta. Varauduinki siihen, että kengät eivät ehkä tulisi sopimaan ja joutuisin lähettämään ne takaisin, jolloin saattaisin jälleen jäädä ilman kenkiä.


Tiistaina postilaatikosta löytyi laskujen lisäksi jotain kivaa. Paketti oli toimitettu turvallisesti perille. Jännityksellä avoin kenkälaatikon ja ensimmäinen fiilis oli, että wau! Kengät olivat todella mahtipontisen näköiset. Ja aivan älyttömän hienot! Varovasti virittelemään kenkää jalkaan ja voitiin huokaista helpotuksesta. Istuu jalkaan kuin valettu, ei siis mitään ongelmaa koon sopimisen suhteen. Varsinkin kun kengät ovat yllättävän painavat, on mielestäni tärkeää että kenkä ei ole lainkaan löysä jalassa. Uskaltaa kipsutella eteenpäin ilman että täytyy pelätä joka askeleella kengän jäävän jälkeen :)


Ainoa miinuspuoli kengissä on niiden korkea korko. Kävely vaatii kieltämättä hieman harjoittelua enkä usko ikinä jaksavani tanssia nuo jalassa koko iltaa viihteellä ollessani. Nellyltä onkin tullut kyseisestä kenkäsarjasta nyt matalampikorkoinen vaihtoehto ja kieltämättä allekirjoittanutta hieman kutkuttaa ajatus toisen kenkäparin hankkimisesta joskus tulevaisuudessa. Nyt kuitenkin tyydyn toistaiseksi halailemaan noita korkeakorkoisia ihanuuksia ja odottelemaan vähälumisempia aikoja, jolloin pääsen ulkoiluttamaan näitä ensimmäisen kerran!

5 kommenttia:

  1. wow, noi on kyllä niin siistit :>

    VastaaPoista
  2. Äää. En kestä. Nää näyttää vielä paljon paremmalle tälleen "livenä" kuin Nellyn sivuilla. Pakko saada kanssa. :)Täydelliset!

    VastaaPoista
  3. Pakko todeta, et en voi olla muuta kuin samaa mieltä. Ne on livenä NIIN ihanat <3 Suosittelen kuitenkin harkitsemaan sitä matalampaa korkoa, toi korko on kyllä aika jalkojen tappo ainakin mulle, vaikka jonkunverran oon koroilla kopistellutkin menemään.

    -Salla-

    VastaaPoista
  4. Mä oon sellainen hullu jolla täytyy olla ainakin se 9 cm korkoa (tai sit otan heti lättänät pohjat) ja joskus tulee kopisteltua 13 cm koroillakin, niin nää ois ehdottomasti mun valinta. :) Oon käynyt varmaan tunnin välein ihastelemassa noita kenkiä täällä teidän blogissa. :D Noi on vaan niin hienot.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun Emmi pitää ihan selkeesti vaan pistää se tilaus menemään :) Mielestäni kenkien hintaakin oli vähän laskettu, joten senkin vuoksi jo kannattaa ;)

      -Salla-

      Poista