torstai 5. tammikuuta 2012

Unelmahousut

En ole täysin varma oliko ne juuri nämä housut, jotka aikoinani GG:ssä spottasin, mutta tahtoisin just tämän väriset.
Ihanat <3

S: Sen jälkeen, kun näin Blake Livelyn Gossip Girlissä päällään siniset housut, olen ollut riivattu. Ajatus täydellisistä sinisistä housuista nousee pintaan aina, kun näen tällaiset tyylikkäät pöksyt jollain kaupungilla. Toistaiseksi en kuitenkaan ole kaupassa törmännyt juuri sellaisiin täydellisen sinisiin pöksyihin, jotka itselleni haluaisin. Nyt kuitenkin uskon, että asiaan on saattanut tulla muutos.

Pyörisin eilen sängyssä odotellen Nukkumatin saapumista. Tyyppi on tehnyt mulle totaaliset oharit tässä jo aika monena iltana putkeen. Kun unta ei alkanut kuulua tuntien pyöriskelyn jälkeen, päätin alkaa selailemaan H&M:n kevätkuvastoa, joka putosi postista jokunen aika sitten. Valitettavasti allekirjoittaneen rahatilanne ei ole kovin ihmeellinen näin joulusta edelleen toivuttaessa, joten jätin kuvaston selailun sen saapuessa tarkoituksella väliin. Kaikkihan sen tietää, että just silloin kun ei ole rahaa löytää kaikkia aivan mahdottoman ihania vaatteita. Eikä tämäkään kerta tietenkään ollut mikään poikkeus. Kuvastosta löytyi vaikka mitä kivaa ja kirsikkana kakun päälle: ihania sinisiä housuja. Ehkä jopa mahdolliset unelmahousut.

H&M:n sivuilla nää housut näyttää aivan todella tummilta, kun taas katalogissa näyttävät vaaleammilta. Hmm...Kummassa sävy mahtaa valehdella enemmän?

Valitettavasti kyseisistä unelmahousukokelaista ei ole yhtään niin kivoja kuvia H&M:n verkkosivuilla. Itseasiassa en edes löytänyt sieltä kaikkia samoja housuja, kuin katalogissa oli. Pointti lienee kuitenkin selvä. Kun palkkapäivä tulee, multa lähtee aivan jumbomegaiso tilaus siihen suuntaan. Ja sitten saankin taas käydä porukoilla syömässä seuraavat puolivuotta. Mut voinpahan pukeutua mun sinisiin housuihini :)

3 kommenttia:

  1. En nyt muista onko siellä suunnalla Cubusta, mutta Tampereen myymälään tuli ainakin tällä viikolla just noiden Blake Livelyn housujen värisiä ihania sinisiä farkkuja :) Ne on tosi hienot! :)

    VastaaPoista
  2. emmi: Juu, Cubus löytyy Raision kauppakeskus Myllystä ja kävinkin siellä noita housuja kuolailemassa. Mukaanhan ne lähti, vaikka kovasti pohdin, että tilaisinko housut H&M:stä, ostaisinko Vero Modasta vai Cubuksesta. Mut ihanat on, toivottavasti väri ei pesussa haalistu :)

    -Salla-

    VastaaPoista
  3. Mä oon itsekin pyöritellyt niitä housuja töissä ja pohtinut et pitäiskö vai ei. Vielä oon tällaisessa arpomisvaiheessa. Himottais toisaalta myös ne punaiset Gemma-farkut. :) Mutta mahtavaa, että sä löysit kivat housut :)

    VastaaPoista