sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Pieni ja hento ote, siinä kaikki...




S: Vanhimman veljeni esikoinen vietti tänään ristiäisiään ja vuorossa olisi valokuvaoksennus nyt juhlista sekä asusta jota juhlissa käytin. Kaunis tyttö sai itselleen kauniin nimen raivoisan itkun saattelemana, mutta kunnialla tilaisuus onnistuttiin lopulta vetämään lävitse, kunhan itse juhlakalu pääsi välissä nauttimaan hieman ravintoa.





Itse uhmasin pakkasta ja pukeuduin viime keväänä Asokselta ostamaani pitsimekkoon. Mekko pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön, sillä vaikka rakastankin tuota aivan tuhottomasti olen hiukan vierastanut sen käyttöä arkisissa tilaisuuksissa. Onhan tuo nyt kuitenkin aika juhlava. Seurakseen mekko sai H&M:stä ostamani villatakin, jossa on helmikoristeet. Myös villatakki pääsi käyttöön ensimmäistä kertaa. Helmikoristeet inspiroivat käyttämään asusteena helmikaulakorua sekä helmikorvakoruja. Asu kulkikin nimellä "ei helmiä sioille" (:)), joka onkin taas sattuneesta syystä aika ajankohtainen teema. Mutta joo, ei nyt eksytä aiheesta. Huomatkaa myös valokuvin änkeävä Stella, joka hänkin olisi ollut oikein hyvä asuste värinsä puolesta... Huvittavaa miten ensin väkisin tungetaan kuvaan ja sitten kun otetaan syliin ja yritetään poseerata, koitetaan päästä pois... Miehet!

Mitäs tykkäätte asusta? Onko teidän mielestänne "too much" asustaa vaatteet samanhenkisillä koruilla vai pyrittekö tekin siihen, että asuissa olisi joku punainen lanka?

1 kommentti:

  1. Mun mielestä tosi kiva asu :) Kivasti sopii yhteen nuo helmi yksityiskohdat!

    http://carpediemabovo.blogspot.com/

    VastaaPoista