keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Huomenna...

S: Olen asettanut puhelimeni hälyttämään huomenna klo. 10.50. Ai miksikö? No koska huomenna lähdetään metsästämään. Joten lämmitelkää sormenne (ööh, kuulostipa oudolta) intensiiviseen hiirellä klikkailuun tai venytelkää etureitenne, sillä huomenna klo. 8.00 alkaen on mahdollista ostella H&M:n ja Versacen yhteistyönä syntynyttä mallistoa kaupoista ja klo. 11.00 alkaen myös netistä.

Itselläni kohteena on pääsääntöisesti kuvassa esiintyvä punainen mekko. Namnam, sanon minä! Mekko sopii täydellisesti tulevaan pikkujoulukauteen, mutta toisaalta iloisen värinsä vuoksi voisin kuvitella käyttäväni tuota myös kesällä. Ja jos shoppailumania saa pääni oikeinkin sekaisin, saattavat myös mustat korkkarit lähteä tulemaan tähän suuntaan, sillä hei - korkkareita ei  voi koskaan olla liikaa!

Onnea ja menestystä myös muille metsästykseen osallistujille (siis niin kauan kunhan minä saan haluamani!)

3 kommenttia:

  1. Salla, miten sulle kävi Versacen metsästyksessä? Saitko tuon punaisen mekon? :) Se on kyllä upea, täydellinen pikkujoulumekko. Ja sopii tosiaan myös hienosti kaikkiin kesäjuhliin :)

    VastaaPoista
  2. Emmi: En saanut :( Oon oikeasti aika rikki asiasta, koska syy sihen miksi en mekkoa saanut oli ihan oma ahneus. H&M:n verkkosivu kaatui usein ja kun lopulta onnistuin kauppaan pääsemään sain mekon laitettua ostoskoriin ja olin jo kassalla, kunnes päätin jäädä katselemaan yhtä versace malliston sormusta. Sitä sormusta katsellssa verkkokauppa sitten kaatui jälleen(!!!) ja en päässyt sivuille takaisin kuin joku tunnin päästä, jolloin kyseinen mekko oli myyty loppuun :( Miettisin että millainen myynti on mahtanut olla ihan kaupoissa, kun kuullut juttua että aikaisemmat vastaavat mallistot on myyty nettikaupasta vauhdilla loppuun, mutta sitten kaupassa on saattanut samaa tuotetta olla vielä pitkäänkin... Tuskin enää on, mutta kai sitä voisi mennä joku päivä kattelee kuitenkin. Toi mekko kun tosiaan olisi NIIN täydellinen! Mites itse, ostitko kyseisestä mallistosta jotain?
    -Salla-

    VastaaPoista