torstai 17. marraskuuta 2011

WE STYLE- verkkokauppa

WE STYLE - Korut ja asusteet netistä!

S: Saatiin Ellan kanssa jonkin aika sitten kutsu WE STYLE – nettikaupan järjestämään tutustumisiltaan, jossa oli mahdollisuus tutustua kyseisen kaupan tuotteisiin illanvieton yhteydessä. Valitettavasti emme paikalle päässeet, mutta koska ainakin itseäni uudet verkkokaupat kiinnostavat, tahdoin esitellä kyseistä yritystä myös teille.

WE STYLE on nuoren pariskunnan yhdessä pystyyn pistämä verkkokauppa, joka tarjoaa vaihtelevan valikoiman koruja ja asusteita huokeaan hintaan. Valikoimassa olevat tuotteet vaihtuvat sesongin mukaan, sillä pariskunta tahtoo tarjota asiakkailleen juuri sillä hetkellä muodikkaita tuotteita. Valikoima on ehkä niukka, mutta mielestäni sitäkin laadukkaampi.

Nettisivuja selaillessani löysin monia kivoja koruja, jotka varsin mielelläni kotiuttaisin itselleni tai ehkäpä jopa käärisin joulupapereihin kavereitteni iloksi (parempi tässä kohtaa olla huutelematta asiasta enempää, ettei pukin salaisuudet ihan kokonaan paljastu ;)). Erityisen mukava oli huomata, että koruja oli paljon erityylisiä ja ylipäätään mielestäni valikoima oli sellaista, mitä ei ihan jokaisesta kaupasta löydy.

Tässä joitain lemppari tuotteitani, joita sivuilta löytyy tällä hetkellä.

Kaulakoru valkoisista sulista

Punaiset sulkakorvakorut

Rannekoru, jossa asennetta ja särmää!

Ehkä joku maailman söpöin sammakkosormus <3

Pitkäketjuinen sydänriipus

Mites on, mitkä tuotteet jäivät teitä kutkuttamaan vai lähtikö tilaus kenties jo matkaan?

6 kommenttia:

  1. Mä olen tuollaisia punaisia sulkia katsellut "sillä silmällä" jo jonkin aikaa, mutta en ole vieläkään tilannut,,

    VastaaPoista
  2. Mäkin vakaasti harkitsen noita. Mun rakkaimmat korvakorut on tällä hetkellä mustat sulkakorvikset, mut ne katoaa oikeastaan mun hiusten joukkoon. Plus että yksi kaunis päivä toinen kissoista "hiukan leikki" niiden kanssa ja sulat otti vähän damagea... Eli noi punaiset olisi kyllä ainakin mulle kelpo hankinta! :)

    -Salla-

    VastaaPoista
  3. Onpas kivan oloinen nettikauppa. Kiitos vaan hyvästä shoppailuvinkistä. :) Rakastuin tuohon sammakkosormukseen. Voisin ostaa itselleni myös joululahjaksi sen söpön kaulakorun, jossa on turkoosi merihevonen :)

    http://emminsalainenmuistikirja.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Emmi: Ole hyvä vaan! Munkin mielestä on aina kivaa löytää uusia nettikauppoja ja siksi tahdoinkin tän postauksen tehdä, kun ainakaan omiin korviini ei tämmösistä pienistä yrityksistä tieto kantaudu oikein muuten kuin tälleen blogien kautta. Ja hei! Mäkin kattelin sitä merihevoskorua hiukan sillä silmällä! Aivan mahtava :)

    -Salla-

    VastaaPoista
  5. Blogien kautta kyllä kuulee aina parhaat shoppailuvinkit ja varsinkin tällaiset pienet nettikaupat tulevat yleensä tutuiksi juuri blogeja selailemalla. :) Se merihevonen on kyllä niin söpö. Mutta voi olla, että toi sammakko veis kuitenkin voiton, jos saisi vain yhden korun tilata itselleen :)

    VastaaPoista
  6. Emmi: Oot kyllä ihan oikeassa tossa blogijutussa. Oon löytänyt niin monia kivoja verkkokauppoja ihmisten suositusten perusteella :) Mä oon korujen suhteen vielä vähän kahden vaiheella, mut luulen että jonkunmoinen tilaus lähtee kyllä jouluksi. Onneksi ei tartte ottaa vaan yhtä. Voi ostella itselle ja kaverille ja käydä sit aina lainaamassa kaverin kivaa korua ;)
    -Salla-

    VastaaPoista