sunnuntai 20. marraskuuta 2011

talvi tulee

e: ulkona on kylmä! maa on pakkasen värinen, mulla alkaa tulla ihan talvifiilikset auton ikkunoita skrapaillessa. ja kun kerran tulee talvi niin sehän tarkoittaa että pian on joulu, iiks! mut antakaa lunta ja!




kuvat weheartit 
 
asiasta sadanteen: tax freessä laivalla pyöriskellessäni nuuskin ihan nirvanassa niitä kaikkia ihania hajuvesiä ja tulin siihen tulokseen että mulle kans. pistin äitille saman tien viestiä että tää toivoo joulupukilta hajuvettä. vastauksena tuli et niin tääkin. joten meikähän osti äipille tuoksun!


itse olin aivan myyty ja toivon että äiskäkin tykkää <3

uhrasin ensimmäisen kerran minkäännäköisiä ajatuksia joululahjoihin, ja se oli hiukan huono idea. kun kerran rupean asiaa pohtimaan niin stressaankin sitä sitten seuraavat kaksi viikkoa koko ajan. (koitan olla ajattelematta koulun harkkatöitä..) äidin lahja nyt onneksi on plakkarissa ja tänään sain ostettua toiselle siskolle lahjan, mutta varsinkin miesten lahjat tuottaa suuria vaikeuksia! sen voi päätellä myös siitä, että antilla on edelleen synttärilahja saamatta vaikka helmikuussa se täyttää jo taas uudelleen. damn.
tän hetken superstressi on siis joululahjat. 

mietin myös tänään että joko saa laittaa joulukoristeita vai onks se vielä vaan pöpien juttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti