torstai 10. marraskuuta 2011

May the Force be with you!

Miten suurta riemua voi repiä siitä, kun huomaa terapiatunnilla (opiskeluissa siis tällähetkellä menossa kurssi terapioiden perusteista) terapeutilla roikkuvan korvissaan Yoda korvakorut? Väkisin ulos pyrkinyttä naurua ei ainakaan yhtään vähentänyt se, että kyseessä oli lähemmäs 60-vuotias, vakavanoloine ja ammattilaismainen nainen, joka pienen tiirailun jälkeen alkoi omissa väsyneissä silmissäni näyttää myös itse aivan tuolta Star warsin hellyttävältä pieneltä vihreältä mieheltä!


Kotiin päästyäni naurattivat korvakorut edelleen sen verran, että oli pakko alkaa selvittelemään mistä ne olivat peräisin. Valitettavasti google ei onnistunut kyseisiä koruja löytämään, mutta katsokaa mitä kaikkea muuta kivaa löysin! Vaikka en mikään Star Wars fani olekaan (todenmukaisesti en ole varmaan nähnyt yhtäkään leffaa kokonaan) voisin melkein haluta itsellenikin tämmöistä kamaa!

Halloweenina voisi olla aika kova juttu heittää Yoda-puku päälle.

Lego-Yoda korvikset. Nää on MELKEIN yhtä hienot kuin postauksen inspiraationa toimineet metalliset korvikset

Awws <3 Erilaisia Yoda-pipoja löytyi lukuisia, mutta tää kuva oli ehdottomasti söpöin.

Tälle muistitikulle tallentaminen olisi vaan astetta verran hauskempaa

Ja hännänhuippuna tämä! Mitäköhä kissat sanoisi jos pukisin ne tämmösiin? Tosin, Stellahan näyttää Yodalta ihan ilman pukuakin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti